NAVIGATION
Skip Navigation Links
CONTACTATI-NE!

Adresa: Strada Orastiei, nr. 32
400398, Cluj-Napoca, România

Tel.: +40-264-599 608
Fax: +40-264-599 609

e-mail: office@biomicron.eu
            europa@biomicron.euAccesorii
FIZIODISPENCER

Este un aparat special pentru inserarea implantelor. Cu ajutorul fiziodispencer-ului se controleaza viteza, puterea si dozeaza serul fiziologic utilizat pentru racirea osului in timpul cand se face loc implantului dentar in os.


MINI UNIKO SURGERY

  • Unitate de control pentru doua tipuri de motoare (cu perii si inductie) cu o conexiune si pompa peristatica de 60 ml/min.
  • Versiune software upgradabila.
  • Cuplu maxim limitat la 50Ncm, în pasi de 1 Ncm.
  • Reglaj de forta, viteza, pompa si inversarea sensului de rotatie a motorului, activabile cu ajutorul pedalei si vizibile pe display.
  • Programe care pot fi memorate si accesate de la pedala.
  • Sistemul chirurgical si de implantologie dezvoltat de staff-ul tehnic de la Marriotti alaturi de experti în domeniu ofera cele mai înalte performante în special pentru valorile cuplului. Foarte simplu de utilizat, raspunde la toate cerintele de precizie maxima si de securitate.
Multumita tehnologiei de vârf fiziodispencerul dispune de flexibilitate în adaptarea accesoriilor, piese drepte si contra-unghi, care se gasesc pe piata (certificate). Acestea sunt usor de adaptat datorita rapoartelor de reductie deja setate în softul aparatului.

Pentru mai multe detalii despre fiziodispencer-ul MINI UNIKO, click aici