NAVIGATION
Skip Navigation Links
CONTACTATI-NE!

Adresa: Strada Orastiei, nr. 32
400398, Cluj-Napoca, România

Tel.: +40-264-599 608
Fax: +40-264-599 609

e-mail: office@biomicron.eu
            europa@biomicron.euCompanie / Viziune/Misiune/Strategie

VIZIUNE

Datorita îmbunatatirii permanente a tehnologiilor si materialelor biomedicale, cu o rata de reusita a implantelor dentare ce depaseste acum 99%, în urmatorii ani vom asista la cresterea exponentiala a pietei de implanturi.

MISIUNE

Bio Micron Transilvania, unicul producator de implanturi dentare din România, tinteste în urmatorii 10 ani pozitia de lider de piata autohtona. Folosind cele mai noi tehnologii în domeniu, vom dezvolta produse care sa se bucure de o profunda apreciere si încredere atât din partea medicilor dentisti care le utilizeaza cât si a pacientilor.

STRATEGIE

Urmarim modernizarea continua a tehnologiilor utilizate pentru a creea produse de calitate premium la preturi accesibile pentru clientii nostri. Pastram un contact permanent cu piata si nevoile ei, în scopul identificarii oportunitatilor ce pot fi deservite de know-how-ul Bio Micron Transilvania. Suntem constienti ca pe o piata dinamica precum cea medicala, în care poti sa fii învingator ieri, dar poti la fel de bine sa pierzi mâine, implementând un management al calitatii performant si o strategie coerenta, vom dezvolta o marca de prestigiu în productia de implanturi dentare capabila sa satisfaca un amplu evantai de exigente.