NAVIGATION
Skip Navigation Links
CONTACTATI-NE!

Adresa: Strada Orastiei, nr. 32
400398, Cluj-Napoca, România

Tel.: +40-264-599 608
Fax: +40-264-599 609

e-mail: office@biomicron.eu
            europa@biomicron.euImplanturi
Bio Micron Transilvania a pus la punct un proces de decontaminare superficiala pentru implantele endoosoase a carui eficienta a fost verificata de laboratoare calificate independente constând în analize microstructurale facute cu ajutorul microsondelor si microscoapelor electronice S.E.M. Absenta rezidurilor toxice a fost de asemenea evidentiata cu ajutorul testelor citotoxice.

Ambalarea dispozitivelor implantabile este facuta în spatii controlate biologic într-o instalatie cu flux de aer steril (clasa 100) pentru garantarea unui bioburden reziduu optim.

Fiecare implant este sigilat într-un ambalaj primar constând într-o fiola din sticla neutra cu un capac ermetic (care ajuta si la preinserarea implantului). Fiola este introdusa într-un blister de polietilena medicala transparenta sigilata prin termosudura. Sterilizarea implantelor Bio Micron se face printr-un proces de iradiere cu raze ß care asigura o garantie a sigurantei la sterilizare de 10-6.

Tratamentul superficial MICROGRIP conceput de Bio Micron asigura un ancoraj mult mai rapid al osului neformat de suprafata din titan a implantului fara ca acesta sa produca microtraume sau alterari ale tesutului osos în momentul inserarii implantului. Suprafata implantelor Bio Micron din titan tratate cu sistemul MICROGRIP este aparent similara cu cea a implantelor acoperite cu plasma din pulbere de titan. Diferenta este ca dimensiunile implantelor acoperite cu MICROGRIP ramân absolut nealterate, în timp ce implantele acoperite prezinta o "rugozitate" ce creste dimensiunile lor nominale. Implantele Bio Micron cu suprafata MICROGRIP se aseaza exact în locasul osos chiar daca acesta este tarodat cu tarodul sau este autofiletat cu filetul implantului si nu provoaca microtraume de frecare sau striviri ale structurii osoase în zona de contact. Microtraumele generate la inserarea implantelor acoperite se creaza la interfata implant-os si creaza un strat de celule osoase necrozate crescând riscul si probabilitatea de instaurare a unui proces de resorbtie osoasa ajungând pâna la respingerea implantului. În cazul implantelor Bio Micron "alveolele" de pe suprafata MICROGRIP vor fi ocupate de resturi hematice si fragmente osoase care sunt rapid absorbite de macrocelule, fiind originea osului nou format.